‘2019 İyi Tasarım Ödülü’ Kayalar Endüstriyel Mutfak A.Ş.’nin oldu

Bu yıl dördüncüsünü düzenlenen ve gelenekselleşen Design Week Turkey’in endüstriyel tasarım alanında, Mete Mordağ’ın Kayalar Endüstriyel Mutfak A.Ş. için tasarladığı Poleserie Kombine Pişirme Grubu, 2019 İyi Tasarım Ödülünü aldı.

Bu yıl dördüncüsünü düzenlenen ve gelenekselleşen Design Week Turkey’in endüstriyel tasarım alanında, Mete Mordağ’ın Kayalar Endüstriyel Mutfak A.Ş. için tasarladığı Poleserie Kombine Pişirme Grubu, 2019 İyi Tasarım Ödülünü aldı. 2019 İyi Tasarım Ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından takdim edildi.

Nuray Kaya: “Böyle özel bir ödülle taçlandırıldığımız için çok mutluyuz”

Kayalar Endüstriyel Mutfak A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Kaya ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Endüstriyel mutfak konusunda 65 yıllık bir hikayemiz var. Beş yıl önce tasarımını Mordag Design – Mete Mordağ ile başlattığımız Modüler Pişirici serimizi (Modular Cooking Line) POLESERIE TIM ve IMMIB tarafından düzenlenen Design Week Turkey’de İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Tasarımcımız Mete Mordağ başta olmak üzere, Kayalar Endüstriyel Mutfak Ar-Ge ve üretim ekibi, yoğun ve titiz çalışmalarının sonucunda bu başarıyı elde etti. AR-GE ve inovasyonel üretimlerimiz sonucunda böyle özel bir ödülle taçlandırıldığımız için çok mutluyuz. 2019 yılının sonlarına doğru aldığımız bu ödül bizim motivasyonumuzu daha da arttırdı. Şimdi yeni bir seri üstünde çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu yeni tasarımımızı 2020’nin ilk aylarında tamamlamayı planlıyoruz” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir