2023 hedeflerinde 5 Hint restoranı, 1 mağara oteli açmak var!

Haber: Hatice Ünal Bilen

Turizmde gelecek üç yıl planlarını paylaşan Ramada Hotel & Suites Golden Horn Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ahmet Ketancı, 2023 yılına kadar İstanbul, Kapadokya, Antalya’da 5 Hint Restaurant ‘ı açmayı planladıklarını, bir sonraki yatırım olarak da Kapadokya’da bir mağara otelini hizmete açacaklarını duyurdu.

Ramada Hotel & Suites Golden Horn Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ahmet Ketancı, gelecek 3 yıl için planlarını paylaştı. Otelin Mayıs 2016’da açıldığını belirten Ketancı, dönemin ülke turizminde olaylara sahne olduğunu ifade ederken, planlarının 2010 ila 2015 arası turizm istatistiki verileri doğrultusunda yapıldığını ve dolayısıyla son birkaç yılı zorluklarla geçirdiklerini kaydetti.

“2023 hedefimizde 3 ayrı şehirde 5 Hint Restaurant’ı var”

Ramada Hotel & Suites Golden Horn bünyesinde Hint Restaurant’ı da açarak yeni bir ivme kazandırdıklarını anlatan Ketancı, 2023 yılına kadar bu konsepte sahip restoran sayısını İstanbul, Kapadokya ve Antalya başta olmak üzere 3 ayrı şehirde 5’e çıkarmayı planladıklarını söyledi.

“Kapadokya’da mağara oteli açacağız”

Bir sonraki yatırım olarak Kapadokya’da bir mağara oteli açmayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Ketancı, otelin içerisinde dünya mutfaklarına hitap eden bir restoranı, spası ve özel hizmetleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan bir işletme olacağını ifade ederek,  “Beklemediğimiz bir süreç yaşadıktan sonra şükürler olsun bunu da atlatarak yeni bir süreç içerisinde yatırımlarımıza turizm camiası ve milletimize faydalı bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir