Lezzetle Eğlencenin Adresi Bu Yıl Da Köşebaşı Reina

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Köşebaşı Reina, bu yaz da yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kebabın modern sunumu ile yemek kültüründe bir devrim oluşturan Köşebaşı, lezzetli mönüsü ile Reina’nın eğlencesini bir araya getirerek yemek severlere unutulmaz bir akşam yaşatmayı vaat ediyor.

Dünyanın dört bir yanındaki restoranlarıyla hızla büyümeyi sürdüren Köşebaşı’nın İstanbul’daki en yeni halkası Köşebaşı Reina bu yaz da kebapseverlerle buluşuyor. Köşebaşı, lezzetli mönüsü ile Reina’nın Boğaz manzarasını ve eğlencesini birleştirerek yemek tutkunlarına unutulmaz bir akşam vaat ediyor. Açıldığından bu yana her geçen gün müdavim kitlesini artıran mekan, geleneksel tatları ile müşterilerine birçok ayrıcalık yaşatıyor.

Boğaz’ın en güzel noktalarından birinde yer alan ve adeta gemi güvertesini andıran tasarımı ile iş adamları, dünyaca ünlü sanatçılar, sporcular, sinema yıldızları sıcak yaz gecelerinde Köşebaşı Reina’yı tercih ediyorlar. Köşebaşı Reina’nın mönüsünde birbirinden lezzetli kebaplar, döner, özenle hazırlanan mezeler, salatalar ve tatlılar yer alıyor. Taş fırında özel olarak pişirilen ayranlı, tam tahıllı ve kepekli ekmek çeşitlerinin yanı sıra; sebzeli ve kepekli pideleri de mönünün en çok tercih edilen tatları arasında.

Boğaz manzarası ile Köşebaşı kalitesini birleştirmek isteyenler Köşebaşı Reina’da harika bir akşam geçirecekler. Köşebaşı Reina, yaz sezonunda 19:00–02:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir