g2m, İthal Gurme ürün lansmanında şefleri ağırladı

İthal gurme ürün gamıyla sektör profesyonellerine yepyeni lezzet alternatifleri sunan g2m, Electrolux Profesyonel demo mutfağında yaptığı lansman ile yeni ürünlerini tanıttı.

İthal gurme ürün gamıyla sektör profesyonellerine yepyeni lezzet alternatifleri sunan g2m, 14 Kasım Cuma günü Electrolux Profesyonel demo mutfağında yaptığı lansman ile yeni ürünlerini tanıttı. Deneyimli şef İsmet Saz’ın H.O.T (Hazır Orijinal Tarifler) Kitabı için hazırladığı “dünya mutfağı menüsü” ile başlayan etkinlikte, katılımcılar ürünleri deneyimlerken aynı zamanda merak ettiklerini sorma imkanı buldular.

ŞEFLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ev dışı tüketim sektörünün güçlü tedarikçisi g2m, ithal gurme ürün gamını daha yakından tanımak ve tattırmak için yeni çıkacak olan kitabı “Hazır Orijinal Tarifler”de bulunan sunumlar ile şefleri ağırladı.g2m’nin Kurumsal Mutfak Şefi İsmet Saz önderliğinde yapılan pişirme etkinliği konukların beğenisini topladı.

MİSAFİRLERE LEZZETLİ BİR GÜN YAŞATTI

Electrolux Profesyonel demo mutfağının ev sahipliği yaptığı lansmanda g2m’nin başarılı şefi İsmet Saz; Piri piri sos ile Buffalo wings, Panzerotti fesleğenli domates sos, Cannelloni ile arabiata sos, Penne harissa sos, Spagetti vongole raoast vegetables sos, Sarımsak ve mascarpone ile tagliatelle, trüf yağı, Chili garlic vongole, Noodle sesame soy sauce, Quesadilla ile guacamole, Jamaican jerk tavuk but ve basmati pilavı, Bütün bonfile ile ardıçlı kırmızı şarap sos ve yabani mantarlı madeira sos son olarak da Vermouth ve tarhunlu levrek sunumlarına imza atarak, ithal gurme ürün gamıyla misafirlere lezzet dolu bir gün yaşattı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir