Villa Restoran Silivri’den görkemli açılış

Silivri’nin yeni yıldızı Villa Restoran Silivri, görkemli bir davetle kapılarını açtı. Balkan müziğinin güçlü yorumcusu Suzan Kardeş’in unutulmaz sahnesiyle gerçekleşen açılış akşamına turizm ve iş dünyasından 400 seçkin isim katıldı.

Silivri’de 5 Temmuz 2021 tarihinden bu yana lezzetseverleri ağırlayan Villa Restoran Silivri, resmi açılışını 21 Eylül akşamı görkemli bir davetle gerçekleştirdi. Turizm, etkinlik ve organizasyon sektörünün başarılı firmalarından Oliva MICE koordinasyonunda düzenlenen açılış akşamına turizm, siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından 400 seçkin isim katıldı.

Davetlilerin kırmızı halı üzerinden yürüyerek girdiği restoranda, açılışa özel gerçekleştirilen ses ve ışık şovları misafirlere unutulmaz anlar yaşattı. Tecrübeli Executive Chef Ali Ekber Kepenek ve ekibinin özenle hazırladığı lezzetlerden tadan misafirler, Balkan müziğinin güçlü yorumcusu Suzan Kardeş ve orkestrasının icra ettiği eserlerle unutulmaz bir gece yaşadı.

Bertan Tapin: “Silivri’de önemli bir boşluğu dolduracağız”

Villa Restoran Silivri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bertan Tapin, aslen inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir aile olduklarını, restorancılığa ilk adımı ise Silivri’de Kekik Restoran ile attıklarını söyledi. Geçen sürede kendilerini geliştirerek 5 Temmuz 2021’de Villa Restoran’ı hizmete açtıklarını belirten Tapin, yatırımın standartları ve hizmet kalitesiyle bölgede önemli bir boşluğu dolduracağına inandıklarını kaydederek, “2 dönüm arazi üzerine kurulu ve Marmara Denizi manzaralı restoranımız, tecrübeli şefimiz Ali Ekber Kepenek yönetiminde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeğinin yanında; iş yemekleri, davetler ve kutlamalara da ev sahipliği yapacak donanıma sahip. Bu tarafıyla bölgede önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Gastronomideki iddiamızı  eğlence, kültür ve sanatsal etkinliklerle taçlandırmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Yeni nesil meyhane, gazino yatırımlarımız olacak”

Tapin, önümüzdeki sene yeme içme hizmetlerine eğlenceyi de ekleyeceklerinin bilgisini vererek şöyle devam etti: “Arka tarafta ortalama 260 metrekarede bir terasımız mevcut. Orayı yeni nesil meyhane konseptine dönüştürerek eğlence sektörüne bir giriş yapmak istiyoruz. Bir sonraki yaz sezonunda da gazino kurmak hedefindeyiz. Amacımız sadece Silivri değil, elimizden geldiğince çapımızı büyüterek, İstanbul’a doğru ilerlemek.”

Villa Restoran Silivri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bertan Tapin, Oliva MICE kurucu ortağı Hüseyin Kurt (Soldan sağa)

Turizm, etkinlik ve organizasyon sektörünün başarılı firmalarından Oliva MICE, kurucu ortakları Hüseyin Kurt ve Emrah Tırpan yönetimindeki ekipleriyle misafirlere eşsiz bir organizasyon yaşatarak tam not aldılar.

#villarestoransilivri #silivri #bertantapin #yenirestoran #silivrirestıran #yenimekan #gastronomi #eğlence #seuzankardeş #olivamice #hüseyinkurt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir